Ο Πέτρος και ο λύκος

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 το σχολείο μας παρακολούθησε  live streaming  το μουσικό παραμύθι “ο Πέτρος και ο λύκος” του Ρώσου σύνθετη Sergei Prokofiev από   την  Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

” Ο Πέτρος και ο λύκος”, γράφτηκε από τον σπουδαίο Ρώσο  σύνθετη Sergei Prokofiev με σκοπό να διδάξει τα παιδιά σχετικά  με τον χαρακτήρα και την χρήση των οργάνων της συμφωνικής ορχήστρας και να τα εξοικειώσει με αυτά αντιστοιχώντας κάθε χαρακτήρα του παραμυθιού με συγκεκριμένο μουσικό όργανο

Related Post

Εργασίες στο σχολείοΕργασίες στο σχολείο

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, πραγματοποίησε εθελοντικές εργασίες στο σχολείο μας. Συγκεκριμένα έκοψε όλα τα χόρτα στην πίσω αυλή, μας δώρισε καινούργιο συρματόπλεγμα

Αλλαγή προγράμματος κολυμβητηρίου στις 22/12/2023Αλλαγή προγράμματος κολυμβητηρίου στις 22/12/2023

Μεταφέρεται το μάθημα της Γ’-Δ’ Τάξης για το κολυμβητήριο από την Παρασκευή 22-12-2023 στη Δευτέρα  18-12-2023, λόγω των χριστουγεννιάτικων δράσεων του σχολείου και των εργασιών.

18ος Μαθητικός Διαγωνισμός «Παιχνίδι και Μαθηματικά»18ος Μαθητικός Διαγωνισμός «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Σήμερα, οι τάξεις Ε’ και ΣΤ’ συμμετείχαν στον μαθητικό διαγωνισμό “Παιχνίδι και μαθηματικά” που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας και αναμένουμε τα καλύτερα !